Välkommen!

Hej och välkommen!
Den här bloggen är en del av min hemsida och syftar till att ge er en bättre förståelse för vem jag är som person och vad jag har för filosofi när det kommer till hälsa, kost och träning. Jag kommer dela med mig av mig själv, min kost och träning, recept, inspiration, tips och mycket mer.

Presentation
Mitt namn är Sofia Söderberg och jag startade företaget Health4You by Sofia Söderberg i samband med att jag avslutade min utbildning år 2017. Jag brinner för hälsa och träning, och att få inspirera människor till ett mer hälsosamt och aktivt liv, både psykiskt och fysiskt.

Jag började min egen träningsresa i samband med att jag började gymnasiet och har sedan dess hunnit testa på en rad olika träningsformer; dans, styrketräning, tyngdlyftning, Crossfit m.m. Idag utövar jag mestadels Crossfit och har även deltagit i tävlingar såsom Halmstad Throwdown och MK open. Är du intresserad av att veta mer om mig, min träning och min livsstil, följ mig gärna på Instagram @sofiasoderberg 

38754426_981673718682140_2839459572953907200_n

Idag arbetar jag som personlig tränare, kostrådgivare och idrottsfysiolog och hjälper människor med allt från att gå ner i vikt, bygga muskler till att prestera inom en specifik sport. Som personlig tränare är jag alltid mån om att du ska känna dig trygg med upplägget som vi gemensamt utformar utefter dina förutsättningar och mål.

Utbildningar

  • Eleiko Strength Coach – Level 1
  • Dip. Svensk Klassisk Massör
  • Biomedicinprogrammet – inriktning fysisk träning

Är du intresserad av att veta mer om mina tjänster, klicka dig vidare i toppmenyn eller hör av dig till mig. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar!

Kontakt: health4you@sofiasoderberg.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s