Motiveras ni av förbud?

Min kost har varit lite oregelbunden på senaste tiden men nu har jag äntligen fått mer struktur på den. I och med detta har jag fått börja analysera och planera min kost bättre för att hitta ett upplägg som passar just mig. Det är också någonting som jag förespråkar när jag coachar mina klienter; Att det är viktigt att utgå från sina egna förutsättningar och vad som motiverar just hon eller han till att äta hälsosamt. En del personer motiveras t.ex. av att ha tydliga förbud på vad de får och inte får äta, medan andra inte alls tycker om förbud. Personligen klarar jag inte av att ha förbud, då vill jag bara ha det ännu mer! Är ni som mig eller motiveras ni mer av förbud?

När det kommer till kostupplägg brukar jag sällan följa ett och samma upplägg varje dag, men det som skiljer sig mest är framförallt lunch och middagarna. Jag vill gärna variera mig mellan olika recept och livsmedel. Bananpannkakor är dock någonting som jag äter mycket av och som passar min kost perfekt. Enkla, nyttiga, går snabbt att tillaga! Recept på mina bananpannkakor hittar du här –> RECEPT: Bananpannkakor 

 
Bananpannkakor toppat med Barebells Hasselnuts cream och kokosflingor

Har du testat att göra bananpannkakor någon gång?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s