TIPS: Träningsmotivation

Hur mycket vi än gillar att träna så kommer det dagar där vi har lite sämre träningsmotivation. Jag tänkte dela med mig av mina tre bästa tips till att öka motivationen inför ett träningspass! 

1.Planera ett roligt träningspass! 
– Vad som är ett roligt träningspass är väldigt individuellt, men oftast tycker vi om att träna på det vi är bra på. Vad är dina styrkor? Om du följer ett träningsschema kan det ibland hjälpa att släppa det och planera ett annat träningspass. Kanske räcker det med att byta dag på träningspassen?

2. Sök efter inspiration på Instagram, youtube, bloggar m.m. 
– Inspirerande träningsbilder eller vloggar kan ge dig inspiration till nya övningar och öka motivationen. Jag tycker om att titta på vältränade Instagramprofiler, träningsvideos på youtube och läsa om personer som har gjort en livsstilsförändring. 
TIPSHanna ÖbergTeam Richey, Jenna Nevrin 

3. Träna med en kompis! 
– Om vi har bokat träning med en kompis så är träningen redan bestämd och vi har lovat vår kompis att dyka upp. Tränar du och kompisen på olika gym så varför inte testa byta miljö och träna på ett annat gym?

Allt blir ju så mycket roligare om man är två!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s