Gör det som gör dig lycklig!

Jag har sagt det förut, men jag säger det igen, GÖR DET SOM GÖR DIG LYCKLIG! Hitta en träningsform som du tycker är rolig och jag kan lova att resultaten kommer komma som ett brev på posten. När du gör någonting som du tycker är roligt kommer du göra det oftare, göra det bättre och framförallt ha mer roligt medan du gör det.

Jag har testat allt från att gå på lågkaloridieter till LCHF och periodisk fasta. Det finns ingenting som har fått så mig att må så bra och fått mig att trivas med mig själv och min kropp som min nuvarande livsstil gör! Jag äter varierad husmanskost under veckorna och unnar mig godsaker under helgerna. Crossfit ger mig möjlighet att variera min träning oerhört mycket och utmanar mig till att tävla mot mig själv varje dag.

Fotograf: ACE / Anna-Clara Eriksson

Är du inte nöjd med din nuvarande träningsform utmanar jag dig att testa någon annan. Testa tills du hittar DIN grej och något som DU brinner för. Träning ska vara roligt! 👏

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s