3 APPAR FÖR ATT LYCKAS MED DIN PLANERING

Följande tre appar får min vardag att gå ihop och hjälper mig att planera allt från träning till att jag ska komma ihåg att posta ett brev. Jag vill därför dela med mig av dessa till er för att förhoppningsvis kunna inspirera er till att kanske testa någon av apparna eller på egen hand hitta ett verktyg som kan hjälpa er att planera er vardag.

1. Todoist Här kan du skapa ”att göra listor” för varje dag och sortera in de i olika kategorier. Så fort jag kommer på något jag ska komma ihåg att göra lägger jag in det i appen och väljer vilken dag jag vill se den uppgiften.

2. Training Goal – I dennna lägger jag in min träning i en kalender och kan få olika färger i kalendern beroende på vad jag har tränat. Grymt bra för att exempelvis kunna gå tillbaka och kolla vilka vikter jag hade på senaste passet i en specifik övning.

3. Kalender – Här lägger jag in allt jag ska göra under dagen; skola, jobb, träning, nöjen osv..! Ibland lägger jag till och med in ”fritid” bara för att jag inte ska lägga in något annat och därför kunna garantera att jag är ledig då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s